Glasgolv

Önskar man utforma inomhusutrymmen på ett effektivt och transparent sätt är glasgolv ett lämpligt alternativ. Glasgolvet bidrar dessutom till positiva ljusförhållanden i fastigheten. Ett glasgolv skapar även ett elegant uttryck och fungerar utmärkt som ett transparent golv, ett dansgolv, i en mässmonter eller på trappsteg. Med lite bakgrundsbelysning skapas dessutom accenter som betonar glasets transparens ytterligare.

Fördelar med ett glasgolv

De fördelar man kan se med att sätta in glasgolv i sitt hem eller i en annan fastighet är att både glasgolv samt glastrappor ger ett intryck av lätthet och luftighet och ger dessutom rummen en unik elegans. Önskar man få en färgmässig utformning kan man med enkla medel kombinera glasgolvet med färgfolier.

Ett glasgolv ger dessutom möjligheten till ett utförande av halkhämmande karaktär där även en individuell design med olika screentryck är möjlig. Den kanske absolut största fördelen med ett glasgolv är att det ger enorma möjligheter för ljus att tränga igenom golvet vilket därmed gör att de underliggande rummen får mer ljus.

Ljus på alla våningar med glasgolv

Hur kan man få ljuset från sitt takfönster till samtliga våningar? Genom att använda glasgolv såklart. Att använda sig av glasgolv innebär möjligheten att kombinera hållbarhet och säkerhet med stil och design. Glasgolvet möjliggör dessutom att det naturliga dagsljuset släppas in. Med glasgolv kan man enklare ta till vara på det naturliga ljusinsläppet och det är också ett sätt att skapa en unik och fräck helhet i sitt hem.

Med glas kan man på ett enkelt sätt skapa livfullhet i både golv och trappsteg. Genom att ha glasgolv på övervåningen öppnar man upp möjligheten för dagsljuset att släppas in till samtliga våningar. Det ger ett unikt, elegant och trendigt uttryck. Vill man skapa en unik känsla i sitt hem som samtidigt har en funktion så är glasgolvet perfekt.